Céginformációk

Cégünk 1999 –ben alakult, kizárólag magyar tulajdonnal.
Irodánk Jászberényben központjában található, telephelyünk a közeli Jásztelken, ahol a bútorok gyártása, raktározása zajlik.

Bútoraink tervezésénél és kivitelezésénél első számú szempont volt, a vidéki stílusjegyek megteremtése a mai, modern kor elvárásainak megfelelve.

Több éves elszánt munkánk eredményeként született meg az az egyedi felület, amely nagyképűség nélkül nevezhetünk akár a világon is egyedül állónak, melynek lényege, hogy bútorainkat új fa alapanyagból készítjük és csak a kézi megmunkálás után  érjük el a rusztikus, antik hatást, kizárva annak káros velejáróit.

Bútorainkat teljes mértékben környezet barát, allergén és egyéb más káros hatásoktól mentes alapanyagból készítjük és felület kezeljük. Jól kombinálhatóak, ezáltal könnyen beilleszthetőek más stílusú bútor mellé, hiszen nem feltétlenül kell bútorainkkal telezsúfolni egy helyiséget, sokszor egy-két bútordarab is megteremtheti az egyedi hangulatot.

Termékeinket a hálószoba, fürdő, konyha, nappali berendezéséhez ajánljuk elsősorban, de egyedi igények alapján is vállaljuk a kivitelezést, ezért vendéglátó-, lovas-, vadász-, üzlethelységek dekorálásához, akár már meglévő oszlopok, falfelületek beburkolására is kiválóan használhatóak.

Szeretnénk termékeinkkel minél több otthonba becsempészni a „vidéki” enteriőr természetes, nyugodt, bensőséges hangulatát.

MUNKATÁRSAINK
 
Bányai Tamás
ügyvezető

tamas.banyai@videkibutor.hu


Kérem keressen a kereskedelemmel, értékesítéssel, megrendeléssel kapcsolatos kérdésekben.
  György Zoltán
kereskedelmi vezető

zoltan.gyorgy@videkibutor.hu

 
Kérem keressen a kereskedelemmel, értékesítéssel, megrendeléssel kapcsolatos kérdésekben.
         
Harmath Kata
kreatív vezető

kata.harmath@videkibutor.hu

 
Kérem keressen a bútor tervezéssel, lakberendezéssel kapcsolatos kérdésekben.